LED SVETILJKA IP65 univerzalne namene

Led svetiljka ip65 vrhunskih karakteristika sa najsavremenijom PHILIPS i OSRAM led tehnologijom izuzetne energetske efikasnosti. Primena svetiljke je gotovo neograničena…Proizvodni pogoni svih namena, prehrambena industrija, hemijska industrija, magacinski prostori, radionice, garaže…Ova led svetiljka je savršen izbor ukoliko želite vrhunski proizvod po razumnim cenama.

U zavisnosti od potreba i uslova u kojima je planirana upotreba led svetiljki, dostupan je veliki izbor  modela razlicitih karakteristika sa kojima je moguće pokriti gotovo sve situacije i zahteve.

Garancija 5 godina “life time” i do 70.000h

LED SVETILJKE PRIMERI PRIMENE

Za proizvodne pogone ili radionice povrsina od nekoliko stotina kvadratnih metara ovaj model led svetiljki je trenutno bez premca. Vrhunska oprema koja je instalirana u svetiljkama obezbedice Vam dugorocnu stabilnost u radu, visok niovo osvetljenja, maksimalnu ustedu energije, a samim tim opravdan i veoma brz povrat investicije.

Kako odabrati adekvatan model led svetiljke ?

-Za objekte sa visinom kacenja svetiljki do 4m najcesce se koristi model jacine 32W 1200mm sa 4000 lumena kolicine svetlosti. Ukoliko uslovi zahtevaju povisen nivo osvetljenja mogu se upotrebiti modeli koji emituju vecu kolicinu svetlosti (lumena).

-Za objekte kod kojih se visina kacenja svetiljki krece od 4 do 6m, kao najuniverzalniji pokazao se model 59W 1200mm sa kolicinom svetlosti od 8100 lumen.

-Kod objekata kod kojih je visina kacenja svetiljki od 6 do 8m preporuka je model jacine 73W 1500mm sa kolicinom svetlosti od 10200 lumena.

navedeni predlozi su izneti na osnovu dosadasnjeg iskustva i prakse, i mogu biti dobra polazna tacka kod pocetnog samostalnog planiranja resenja za osvetljenje.

U svakom slucaju posto znamo da je svaki objekat “prica za sebe” pre bilo kakve odluke predlazemo Vam da nas slobodno kontaktirate,  nakon sto  prodiskutujemo o svim detaljima bice daleko lakse doneti odluku o izboru adekvatnog tipa svetiljki za Vase objekte.

Skuplje je jeftinije !

Zbog svojih mogućnosti, a pre svega zbog količine svetlosti koju emituju pojedini modeli ovog tipa led svetiljki su bez konkurencije u odnosu na bilo koju drugu vrstu sličnih lampi 

PRIMER

Model jačine 73W 1500mm emituje istu (i veću) količinu svetlosti kao tri svetiljke sa po dve led cevi 1200mm dužine.  Ako ste npr. za osvetljenje objekta planirali 15 svetiljki 1200mm dužine sa po dve led cevi, isto osvetljenje može se dobiti sa samo pet led svetiljki 73W 1500mm.

Ako se ovome dodaju  troškovi same montaže, lako je zaključiti zašto je svetiljka 73W daleko isplativija investicija bez obzira na veću početnu cenu. Na kraju u kalkulaciju treba uračunati i buduće troškove održavanja kao i dugovečnost same opreme. Led svetiljka 73W  nakon instalacije ne zahteva apsolutno nikakavo održavanje, instalirana oprema sa predvidjenim radnim vekom od čak 70.000h napravljena je da radi bez kvarova, a garancija od 5 godina daje dodatnu sigurnost svemu navedenom.

Novo u ponudi !!!

led svetiljke