Izvodjenje radova

Izvodjenje radova-Elektroinstalacije

Izvodjenje radova u oblasti elektroinstalacija je usko povezana sa nasom delatnoscu, zato nam je jako bitno da budemo sigurni u lica koja neposredno obavljaju montazu proizvoda iz nase ponude. Ostvarili smo uspesnu saradnju sa puno firmi i pojedinaca cija je delatnost ugradnja svih vrsta elektroinstalacija i pratece opreme, za neke od njih uverili smo se da su i vise od profesionalaca u svom poslu, i zato uz punu odgovornost zelimo da ih preporucimo i Vama.

Ukoliko su Vam za Vase objekte potrebna pouzdana lica za ugradnju svih vrsta elektroinstalacija i pratece opreme, ovo su firme za koje Vam mozemo garantovati da ce profesionalno i kvalitetno izvrsiti sve potrebne radnje….

Gajic Elektro 037, njihova  osnovna delatnost jeste ugradnja svih vrsta elektroinstalacija slabe i jake struje kao i pratece opreme u industrijskim objektima, magacinskim prostorima, stambenim jedinicama, javnim ustanovama, poslovnim prostorima itd. Mozemo da garantujemo da ce na svaki Vas zahtev odgovoriti kvalitetnom i efikasnom realizacijom. Za sve dodatne informacije budite slobodni i kontaktirajte ih.

EMG-INZENJERING

EMG-INZENJERING iz Zajecara, agencija za projektovanje, izvodjenje elektricnih instalacija, protiv pozarnu zastitu…Sa gospodinom Srećkom i njegovom ekipom veoma uspesno smo realizovali nekoliko ozbiljnih projekata. Sa nase strane velika preporuka za preduzece EMG-INZENJERING.

Kontakt: 019/420-838 ; 060/420-8380

 

RST MM

RST MM-Kula, ekipa mladih momaka i pre svega nasih prijatelja koji su svoje iskustvo sticali u velikim sistemima kao sto su: MERKATOR-RODA, ITEREX, IDEA, LIDL i mnostvo drugih industrijskih, javnih, poslovnih objekata…Ono sto ih krasi je pre svega profesionalna i kvalitetna usluga u oblasti elektroinstalacija i pratece opreme. Svojom uslugom pokrivaju pre svega oblast Vojvodine, ali i ostale krajeve Srbije

Kontakt: 066/852-5475 ; 064/203-9906