Industrijska LED rasveta ip65

Industrijska LED rasveta za sve namene

Industrijska led rasveta je jedna od najzastupljenijih kategorija u našoj ponudi, u ovoj kategoriji u zadnje vreme pojavila su se fantastična rešenja, gotovo da ne postoje uslovi u kojima nije moguće instalirti vrhunske industrijske led svetiljke. Mogućnost su takve da je moguće kvalitetno osvetliti sve vrste industrijskih objekata, bilo da se radi o prostorima velikih povrsina ili prostora sa posebnim uslovima i namenama. 

.

Gde se može koristiti

Mogućnost upotrebe industrijskih led svetiljki je gotovo neograničena, pogoni proizvodnje različitih namena, radionice, magacini, garaže…U to spadaju gotovo sve kategorije industrije, prehrambena, mašinska, hemijska, drvna, mlečna industrija itd.

Zašto je važno kvalitetno industrijsko led osvetljenje

Od izuzetne važnosti je da osvetljenje u svim proizvodnim pogonima ili radionicama bude u najvećem mogućem kvalitetu. Samo sa kvalitetnom industrijskom LED rasvetom moguće je postići vrhunski nivo osvetljenja, a samim tim bolju učinkovitost lica koja učestvuju u procesu proizvodnje, bolju kontrolu kvaliteta proizvoda, odsustvo troškova odrzavanja, kao i ogromnu uštedu energije koju kvalitetne industrijske LED svetiljke mogu pružiti. 

led reflektori

Kako odabrati adekvatno rešenje

U zavisnosti od potreba i delatnosti, postoje led svetiljke koje mogu obezbediti potreban nivo opšteg osvetljenja u svim objektima. Led reflektori, led svetiljke univerzalne namene, namenske led svetiljke…

Potreban nivo osvetljenja i izvođenje radova

Prilikom odabira adekvatnih led svetiljki, potrebno je odrediti željeni nivo osvetljenja u zavisnosti od potreba i delatnosti koja se obavlja, jedno od rešenja je fotometrijski proračun. Takođe izuzetno je važno da se kvalitetno obavi instalacija nove industrijske led rasvete. Mi Vam u tom slučaju predlažemo naše saradnike

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.