LED rasveta

Potrebna Vam je led rasveta?

Planirate zamenu staroga osvetljenja ili Vam je potrebna rasveta za novi objekat koji je u pripremi?

Ponuda je ogromna i ne znate kako da napravite najbolji izbor? Ukoliko cenite ono što radite i za sebe želite samo najbolje mi Vam možemo ponuditi upravo to. LED rasvetu vrhunskog kvaliteta!

Ovo su neki od modela led svetiljki iz naše ponude koji Vam mogu obezbediti sve što Vam je potrebno…

Idemo redom…

 

LED REFLEKTOR STP

led reflektori

Ovo je sigurno jedna od najkvalitetnijih svetiljki u našoj ponudi. Zbog karakteristika koje poseduje upotrebom relativno malog broja STP LED reflektora moguće je osvetliti veće prostore što za rezultat ima neverevatnu uštedu energije uz visok nivo osvetljenja. (nekoliko konkretnih primera fotometrijskog proračuna)  

             

Gde se mogu upotrebiti?

Prve svega led reflektori STP LED namenjeni su za osvetljenje objekata i prostorija većih površina, prevashodno su odličan izbor za pozicije gde je svetiljke potrebno instalirati na većim visinama, od 4 metra pa naviše…

Ovde je nekoliko fotografija sa instaliranim led reflektorima STP LED

HEINEKEN ZAJEČARSKA PIVARA

Dali su reflektori STP LED kvalitetni?

Ako su ispunili sve uslove koje je postavila jedna kompanija kao HEINEKEN onda možete smatrati da su više nego kvalitetni. Uostalom dovoljno je samo spomenuti opremu koja je instalirana u STP LED reflektore, u pitanju je najsavremenija led tehnologija proverenih proizvodjača PHILIPS i MEANWELL. Ako se na to svemu doda i garancija od 5 GODINA! mislimo da su ovo više nego dovoljni pokazatelji o kakvom se kvalitetu radi. 

Dakle ukoliko posedujete proizvodni pogon, maloprodajni objekat, magacinski prostor ili bilo koju drugu vrstu objekata većih površina i potreban Vam je visok nivo osvetljenja uz veliku uštedu energije i pouzdana rasvetna tela vrhunskog kvaliteta, onda su STP LED reflektori sigurno pravi izbor za Vas.

 

Sledeći predlog su dve vrste svetiljki sa vrhunskim karakteristikama

ST INOX LED ip65

industrijska led rasveta

U pitanju je svetiljka kod koje je telo u potpunosti izradjeno od INOX-a

Šta to konretno znači?

Znači da je svetiljka prevashodno namenjena za rad u uslovima gde dolazi do mogućnosti negativnog uticaja raznih nepovoljnih hemijskih isparenja. Za upotrebu u mlekarskoj industriji je gotovo ne zamenjiva, zbog negativnog uticaja mlečne kiseline koja prouzrokuje habanje većine ostalih materijala jedino je svetiljka ST INOX u mogućnosti da obezbedi dugogodišnji nesmetan rad a da pri tome ne dođe do mehaničkih ostećenja uzrokovanih spomenutom mlečnom kiselinom.

U svakom slučaju svetiljka ST INOX LED je pravi izbor za kompletnu prehrambenu industriju, kao i za sve druge namene gde je planirana dugogodišnja upotreba osvetljenja.

 

ST ALOX LED ip65

industrijska led rasveta

 

Kao i ST INOX u pitanju je jos jedna vrhunska svetiljka ST ALOX LED, svetiljka je u potpunosti izrađena od masivnog livenog aluminijuma i shodno tome kao i svetiljka ST INOX ima mogućnosti primene u najrazličitijim uslovima. Zbog materijala od kojih su izrađene obe vrste svetiljki ispunjavaju najstrožije uslove koji su propisani posebno u prehrambenoj industriji gde kontrola proizvodnje zahteva najsavremeniju tehnologiju.

Kakva je oprema u svetiljkama?

Bez sumnje možemo potvrditi da je u pitanju vrhunska oprema jednog od vodećih proizvođača led osvetljenja OSRAM, u pitanju je vrhunska led tehnologija koju karakteriše izuzetna energetska efikasnost. 

Pojedini modeli emituju količinu svetlosti od 140 do neverovatnih 170 lumena po jednom vatu potrošnje.

Dali ste se susretali sa svetiljkama takvih mogućnosti? 

Teško!

Zato ukoliko Vam je potrebna LED rasveta vrhunskih karakteristika i mogućnosti, modeli koje smo Vam prezentovali omogućiće Vam upravo to…dugoročnu stabilnost u radu,visok nivo osvetljenja, neverovatnu uštedu energije a samim tim i realnu opravdanost i povrat Vaše investicije.


Predhodno predstavljene svetiljke uglavnom su namenjene zahtevnim industrijskim objektima, ili prostorima većih površina.

Sada ćemo Vam predstaviti nekoliko modela koji su prilično zastupljeni i koji imaju široku namenu.

N LED PANEL UGRADNI 600X600

Svetiljka namenjena za spuštene-amstrong plafone, idelna zamena za dotrajalu ugradnu fluo rasvetu ili kao rešenje za osvetljenje novih objekata.

Maloprodajni objekti širokih namena, kancelarijski i poslovni prostori…to su mesta gde je upotreba ugradnih led panela idealno rešenje.

Kod nas u ponudi imamo i ugradne led panele u tzv. varijanti SLIM (tanke)…

Nažalost kod ove vrste svetiljki moramo reći da je smešno šta se sve nudi na našem tržištu, u glavnom se radi o proizvodima po pravilu proizvedenim u Kini, koji su uglavnom sa netačnim karakteristikama  veoma niskog tj. lošeg kvaliteta i sa najlošijom opremom koja ne prolazi gotovo nikakve kontrole kvaliteta.

Po pravilu takvi proizvodi imaju primamljivu početnu cenu i garanciju od 2 godine (koja je po zakonu obavezna)…Ukoliko za Vaše objekte zelite pouzdanu rasvetu, preporučujemo Vam da ovakve proizvode zaobiđete u širokom luku.

Kako da odaberete pouzdanu svetiljku ovoga tipa?

Pre svega obratite pažnju koliku količinu svetlosti emituje svetiljka (izraženo u lumenima) ukoliko je taj nivo ispod 90  lumena po jednom vatu potrošnje, to će Vam biti prvi pokazatelj da je u pitanju prilično loš proizvod, drugo…proverite koliki je garantni rok na proizvod, ukoliko je samo propisanih 2 godine naša preporuka je da potražite drugoga prodavca.

Sve ovo što smo Vam naveli možete da izbegnete ukoliko proizvode potražite kod proverenih prodavaca osvetljenja koji drže do svoje reputacije, uglavnom kod takvih prodavaca možete dobiti ovakav proizvod koji je pristojnog kvaliteta i gde je garancija minimalno 3 godine što je jedan od pokazatelja da je proizvod prošao kakvu takvu kontrolu kvaliteta i da uglavnom ispunjava navedene karakteristike… 

TEVA LED ip65

Led rasveta ip65

Ovo je jedna jako jako zanimljiva svetiljka, svojim karakteristikama a pre svega povoljnom cenom predstavlja idealno rešenje za najrazličitije namene.

led svetiljke ip65

Manje zahtevni proizvodni pogoni, različiti maloprodajni objekti, radionice, garaže, magacinski prostori…, ovo su sve mesta gde je upotreba svetiljki TEVA LED odličan izbor.

 

Sada ćemo Vam predstaviti jedan posebno zastupljen proizvod, u pitanju su svima dobro poznate LED CEVI

led cevi

Slično kao i kod ugradnih led panela i kod led cevi je veliki problem preterana zastupljenost veoma loših proizvoda.

led cev-opis

Ako želite da izbegnete led cevi lošega kvaliteta, pre svega birajte proizvode renomiranih proizvođača. Za kvalitetne led cevi garancija od 3 i više godina se podrazumeva, nemojte dozvoliti da cena bude jedini faktor pri Vašem izboru, ako se budete vodili jedino time velika je verovatnoća da će te napraviti loš izbor.

Led cevi pružaju neverovatne mogućnosti i prave ogromnu uštedu energije, pored ovoga moguće ih je instalirati u veliki broj različitih svetiljki koje su nekada koristile klasične fluo cevi kao izvor svetlosti. Mogućnosti primene su im gotovo neograničene ali ipak treba obratiti pažnju na pojedine detalje.

Ovde možete pogledati na čega treba obratiti pažnju pri izboru odgovarajućih led cevi kao i poređenje potrošnje u odnosu na standardne fluo cevi.


SVETILJKA IP65 za upotrebu led cevi

svetiljka ip65 za upotrebu led cevi

Svetiljka u ip65 zaštiti sa dva T8 grla prilagođena za upotrebu led cevi od 600mm, 1200mm i 1500mm, odličan izbor za većinu proizvodnih pogona, radionica, garaža, magacinskih prostora…Takođe pogodna i za spoljnu upotrebu

LED SVETILJKA IP65 univerzavlne namene

Vrhunska led svetiljka ip65 neograničenih mogućnosti, za izvor svetlosti koristi se najsavremenija OSRAM i PHILIPS led tehnologija. Garancija od 5 godina se podrazumeva.


Za sve dodatne informacije budite slobodni i kontaktirajte nas office@bakom.rs ili nas pozovite lično 025/731-117 ; 062/8462-610 (viber)


Pored vrhunskih led svetiljki koje možemo ponuditi za sve namene i uslove,spremni smo da ponudimo pomoć kao i konsultaciju pri odabiru potrebnog nivoa i vrste osvetljenja za sve Vaše objekte i namene uz predloge konkretnih rešenja 


Kontakt!
Your message was successfully sent!1 + 1 =